Teoria Quàntica de Camps

Hem trobat els següents enllaços a continguts relacionats amb la Teoria Quàntica de Camps. Us recordem que a jose.cat estem per resoldre dubtes de Física i Matemàtiques dintre de les nostres possibilitats.

El primer enllaç, http://tcc.fisica.edu.uy/tqc-2005.pdf , ens porta a un pdf d’una introducció de TEORIA QUÀNTICA DE CAMPS per Arcadi Santamaria. Universitat de València 2005.

Potser no podrem resoldre molts dubtes relacionats amb aquest contingut però sempre serà més fàcil resoldre dubtes quan ens anaem familiaritzant amb certs continguts. I això és ho que fem a jose.cat.

Camps de Proca, camp de Dirac, rotació de Wick, spinors, el camp de Klein-Gordon són alguns dels aspectes en aquest pdf que han despertat el nostre interès en assebentar-nos bé de que tracten.

També ens ha cridat l’atenció l’enllaç http://archive.is/a6Mqz 

sobre l’assignatura Teoria Quàntica de Camps.

Diagrames de Dyson, Diagrames de Feynman també volem saber-ne més. O Funcions de Green. Teorema de Noether . I QED en general. Crec que és contingut d’una assignatura impartida a la UAB.

L’interès a jose.cat de TQC comença amb la lectura del llibre de Stephen Hawking i Roger Penrose, LA NATURA DEL TEMPS I L’ESPAI. En un post de jose.cat sobre aquest llibret es poden trobar termes relacionats amb la TQC i d’altres matèries:

ESPAITEMPS, GEODÈSIQUES, ESPAI DE MINKOWSKI, SUPERFICIE DE CAUCHY, HIPERBOLICITAT GLOBAL, CLAUSURA COMPACTA, CORBES DE GÈNERE TEMPORAL, EQUACIÓ D’EINSTEIN, TEOREMES DE SINGULARITAT, HORITZÓ DE CAUCHY, DESENVOLUPAMENT DE CAUCHY, CENSURA CÒSMICA, LLEIS DE TERMODINÀMICA I FORATS NEGRES, CURVATURA DE WEYL, CURVATURA DE RICCI, FRLW, TENSOR DE WEYL, HORITZÓ D’ESDEVENIMENTS, MÈTRICA DE SCHWARZCHILD, ESPAI DE HILBERT, DE SITTER, FUNCIÓ D’ONA, MÈTRICA LORENTZIANA, BIG BANG CALENT, ESFERA DE RIEMANN, GAT DE SCHRÖDINGER, TRANSFORMACIÓ DE MOEBIUS, ROTACIÓ DE WICK, DIAGRAMA DE CARTER-PENROSE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s